vloerverwijdering

R&B Interieur is het adres voor uw vloerverwijdering

Vloerverwijdering van verschillende soorten vloeren wordt door R&B Interieur in een mum van tijd uitgevoerd. We verzorgen het vloer verwijderen voor bedrijven en particulieren in heel Nederland met moderne technieken tegen een scherpe prijs en leggen daarnaast eventueel nieuwe vloeren met grote zorg aan.

Gespecialiseerd in alle soorten vloerbekleding

Onze slogan is: u vraagt, wij draaien. Zo verzorgen onze specialisten het weghalen van linoleum, tapijt, naaldvilt, kurk, rubber, laminaat en vinyl vloeren. Tevens kunnen wij uw vloerbedekking verwijderen en uw vloer repareren. Speciaal voor grote oppervlaktes en hardnekkig verlijmde vloerbekledingen heeft R&B Interieur unieke machines en gereedschappen in huis. Door de geringe afmetingen van deze instrumenten zijn ze overal inzetbaar. Ze maken nauwelijks geluid en zijn daardoor goed te gebruiken binnen ziekenhuizen, scholen, bejaardentehuizen en andere locaties waar stilte van groot belang is. Naast geluidsarm gaan wij ook geheel stofarm te werk.

Economisch verantwoord en nette afhandeling

Dankzij ons gebruik van economisch verantwoord materieel heeft u een aantal voordelen bij ons: minder manuren, meer productie en dus een snellere oplevering, geen rendementsverlies door vermoeidheid van stoffeerders en minder beschadigingen aan de ondervloer.
Gebouwen die overdag in gebruik zijn kunnen wij ’s avonds of ’s nachts voor u ontdoen van vloerbekleding. De verwijderde materialen nemen we tegen een meerprijs met ons mee en de ruimte maken we voor u schoon. Onze professionals kunnen als vervolg op de vloerverwijdering uw nieuwe vloer leggen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Een offerte aanvragen of meer informatie over onze vloerverwijdering? Bel of whatsapp naar 06-21506680 of vul het contactformulier in op deze website.

Type Woning:
Verwijderen van:
Verwijderen van extra lagen?
Afvoeren?
Maximale bestands grootte: 10 MB
Alleen jpeg en png worden geaccepteerd.